BU DAHA BAŞLANGIÇ! « Haberler Esenler
BU DAHA BAŞLANGIÇ!

03 Mayıs 2018

İKRA DERNEĞİ Esenler Şubesi, 29 Nisan 2018 Pazar günü gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bir organizasyonla piknik dönemini başlattı.

Ekibimiz sabah saat 07.00 sularında dualarla yola çıktı.

Çatalca-Çayırdere mevkiine konakladık. Kardeşlerimizin evlerinde getirdikleri börek-kek-poğaçalarla kahvaltımızı yaptık. Daha sonra genç kardeşlerimiz futbol maçı yaptılar.

Saat 14.00 sularında cemaatle öğle namazlarımızı eda ettik. Namazdan sonra öğle yemeği hazır oluncaya kadar arkadaşlarımızla namaz hususunda kısa bir muhabbetimiz oldu.

Zeynel Ünal kardeşimizin hanımının maharetli elleriyle yoğurduğu köfteleri namı diğer köfteci Yusuf olan Yusuf Şerefli kardeşimiz pişirdiler.

Öğle yemeğinin afiyetle yenilmesinden sonra gençlerimiz tekrar kendilerini doğanın ve yeşilliğin kollarına bıraktılar.

Saat 17.00’da ikindi namazının kılınmasını müteakip, ikindi çayları içildi ve mıntıka temizliği yapıldıktan sonra otobüsümüze binerek tekrar yuvalarımıza dönmek üzere yola çıktık.

Sabahın erken saatinde gelerek, piknik alanımızda gerekli hazırlıklarımızı yapan ve çaylarımızı demleyen Mustafa Ağbaba ve Ahmet Fuat Yahyaoğlu’na hassaten teşekkür ederiz.

Yükümüzü çeken Zeynel Ünal’ı unutmak da olmaz elbette.

Kardeşlerimizle dernek binamıza gelip, eşyalarımızı taşırken 12 Mayıs 2018’deki pikniğimizde buluşmak üzere helalleşerek vedalaştık.

Bu programla birlikte başlayan piknik ve kamp programları için bizi takip etmenizi salık veririz. Ayrıca yine sizlerin katılımı ile bir de kamp yapma planımız vardır.

En yakın zamanda yani 12 Mayıs Cumartesi günü yapacağımız pikniğe katılmak için taleplerinizi derneğimizden Zeynel Ünal Bey kardeşimize iletebilirsiniz.