KAMUOYUNA DUYURU « Genel Haberler
KAMUOYUNA DUYURU

04 Nisan 2021

Ülkemizin içeride ve dışarıda ciddi sorunlarla mücadele ettiği bir ortamda bir grup emekli askerin tehditkâr bir üslupla bir gece vakti bildiri yayınlaması darbeci bir zihniyetin dışavurumudur. Bu zihniyet sahiplerinin seçilmiş bir hükümete bildiri yoluyla ayar vermeye çalışmaları en hafif tabirle haddi aşmak ve vesayete özlem duymaktır.
Milletimizin kendi hür iradesine el koymak isteyen darbe heveslilerine nasıl bir tepki verdiğini görmek isteyenler, 15 Temmuz'da  bu milletin hainlere karşı nasıl bir sille vurduğuna iyi bakmalıdır.
İKRA İlim Kültür ve Rahmet Derneği olarak milletimizin hür iradesiyle seçilenlerin ancak yine seçim yoluyla değişebileceği konusundaki duruşumuzu kamuoyu ile paylaşıyor ve bu darbe sevdalısı kişilere hukuk yoluyla hesap sorulmasını istiyoruz.
İLİM KÜLTÜR VE RAHMET DERNEĞİ