BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR « Genel Haberler

25 Ağustos 2022

İKRA (İlim, Kültür ve Rahmet) Derneği

Burs Başvurusu

“Beşikten mezara kadar ilim” parolasıyla yola çıkan ve çocuklar, gençler, hanımlar ve yetişkinlere yönelik kitap okuma/okutma faaliyetlerine devam eden Derneğimiz, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verme çalışmasını da faaliyetleri arasına eklemiştir.

Bir ülkenin geleceğinin şekillenmesinde en önemli etkenlerden birinin, okuyan ve düşünen bireylerin yetişmesi olduğu açıktır. Bu nedenle bilgi, ahlâk ve manevi değerlerle donanmış kaliteli bireylerin yetişmesinde Derneğimiz de elinden geleni yapma gayreti ve kararlılığındadır. Bundan dolayı İstanbul'da okuyan ÜNİVERSİTE öğrencilerine burs vermektedir. Derneğimizin verdiği bursa başvurmak için linki tıklayabilirsiniz...

Burs başvuruları 30 AĞUSTOS 2022 tarihinde sona erecektir.