TATİLDE KİTAPLAR İKRA DERNEĞİ'NDEN « Genel Haberler
TATİLDE KİTAPLAR İKRA DERNEĞİ'NDEN

19 Ocak 2018

2017-2018 Eğitim ve öğretim döneminde yarı yıl bugün itibariyle bitti. Öğrencilerimiz için iki haftalık bir tatil süreci başladı. Öğrencilerimizin bu tatil döneminde vakitlerini kitap okuyarak geçirmesi en büyük temennimizdir. Öğrencilerimizin tatil sürecinde kendilerine yakın bir şubemize gelerek ya da telefonlarımızdan bize ulaşarak, kendileri için hazırlamış olduğumuz kitap listelerimize kayıtlarını yaptırarak ücretsiz bir şekilde kitap okumaya başlayabilirler. Kitap okuma alışkanlığı kazanmış bir öğrenci eğitim ve sosyal hayatında daha başarılı olur. Lütfen öğrencilerimizi bu konuda ihmal etmeyelim. Çünkü geleceğimizi bugünün gençleri inşâ edeceklerdir. Haydi öğrencilerimizle birlikte İKRA DERNEĞİNE ailecek kitap okumaya.