EFSANE GERİ DÖNDÜ! « Genel Haberler
EFSANE GERİ DÖNDÜ!

05 Mart 2019

Ali Odabaşı hocamız bizim ilk göz ağrılarımızdan. Kendine mahsus, insanı tebessüm ettiren üslubu, dinlerken aynı zamanda sizi “izlemeye” mecbur bırakan jest ve mimikleriyle hakikaten bir “efsane” gibidir hocamız.

Çoktandır gözlerimiz yoldaydı; kulaklarımız kirişteydi. Biliyorduk; yoğundu, gelemiyordu. Ve elhamdülillah hasret sona erdi: Ali Odabaşı hocamız uzun bir ayrılıktan sonra 27 Şubat 2019 Çarşamba akşamı İKRA DERNEĞİ Esenler Şubemizde ilk sohbetini yaptı.

Hocamız bu ilk sohbetinde, açılış babında ders ve sohbetlerin öneminden bahsederek, kişinin öncelikle kendi nefsini, sonra da en yakınlarını ateşten korumak için çalışması gerektiğini, derneğimiz gibi kuruluşların da buna öncülük ve örneklik ettiği hususuna temas etti.

Bilenler bilir; hocamız kitabî değildir; üslubu avamîdir. Bununla birlikte hasbidir, samimidir ve işleri Allah içindir. Bu sebeple de o konuşurken, siz de dinlerken gönül telleriniz titrer, titretir…

Gönül telinizi medya hocaları, fenomen ilim adamları gibi zamane alimleri (!) ve laf ebeleri titretmiyorsa, gelin bir de Ali Odabaşı hocamızı dinleyin.

Hocamız her ayın son çarşambası saat 21.00’de İKRA DERNEĞİ Esenler Şubemizde olacak; siz de olun, birlikte olalım güçlü olalım!