BAŞARI İÇİN TOPLANTI « Genel Haberler
BAŞARI İÇİN TOPLANTI

30 Ocak 2018

İKRA DERNEĞİ’nin temel kuruluş amacı ve çalışma sahasıdır eğitim… Bu çerçevede derneğimizin kitap okuma ve okutma faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Bu faaliyetlerin devam etmesinde temel motor gücü ise elbette Eğitim Birimi başkanı ve çalışanlarının azim ve gayreti…

Eğitim Birimi başkanlığı ve çalışanları bu azim ve gayretlerini, mutad olarak yaptıkları “genişletilmiş toplantı”lara borçlular elbette… Bu manada başkanlık her üç ayda bir toplantı gerçekleştiriyor.

Eğitim birimi bu toplantılarından birini de 27.01.2018 Cumartesi günü gerçekleştirdi.

Bağcılar, Esenler, Tuna, Nenehatun, Güngören ve Başakşehir temsilciliklerinin ekip halinde, Kayaşehir ve Esenyurt Temsilciliklerinin ise başkanlıkla temsil edildiği toplantı gayet keyifli geçti.

Toplantı, Birim genel başkanımız İlhan Uluç’un açılış konuşması ile başladı.

Ardından katılımcılar kendilerini –biraz teferruatlı olarak- tanıttılar. Müteakiben Emin Atalay eğitim biriminde faaliyet gösteren her bir kardeşin sorumluluğundan bahsederek, çalışmaların nasıl olması gerektiği, niçin böyle bir oluşum ve çalışma içinde olduklarını ifade eden bir konuşma yaptı.

Toplantı, katılımcıların dilek, temenni ve tavsiyeleri ile son buldu.

Toplantıya katılım %70 civarında bir iştirakle gerçekleşti.