SOSYAL MEDYANIN TÜRKÇESİ « Haberler Tuna
SOSYAL MEDYANIN TÜRKÇESİ

01 Ocak 2018

“ Sosyal medyayı kullanıyor muyuz? Sosyal medyada kullanılıyor muyuz? ”

İKRA DERNEĞİ Tuna Temsilciliği’nde saat 21.00-22.30 arasında gerçekleştirilen haftalık sohbetlerimiz devam ediyor. Bu hafta Yıldızların Şairi Özgür ÇOBAN tarafından hayatımızın bir gerçeği olan sosyal medyanın hem İslami duruş olarak yeri hem de lisan ( dil ) olarak işlevinin anlatıldığı bir program icra edildi. Özgür Çoban    “ Kullandığımız her fotoğraf, yazdığımız her yazı, alıntı yaptığımız her paylaşımın bizim dünya görüşümüzü yansıttığını ” söyleyerek programa başladı. 12 başlık altında olmak istediğimiz, olmaya çalıştığımız karakterlerin tahlilini yaparak programı icra etti. Yediden yetmişe okuma aşığı bir kitlenin önünde olan programın Müslümanca duruşu net bir şekilde yansıtmaya çalıştığı aşikârdır. Gelecek hafta yine Cuma günü gerçekleştirilecek olan ve farklı bir hatibin, farklı bir konuyla katılım sağlayacağı sohbet programı için sizi de İKRA DERNEĞİ TUNA Temsilciliği’ne bekliyoruz.

Haber: HAŞİM ÖZTÜRK