DOST DERNEĞE ZİYARET « Haberler Nenehatun
DOST DERNEĞE ZİYARET

15 Kasım 2017

İKRA Derneği Nenehatun Temsilciliği olarak salı akşamı, derneğimizde ayda bir sohbet veren Ömer AKTOPRAK  hocamızı, kurucusu olduğu İNSAFDER derneğinde ziyarette bulunduk. Ziyaretimize Nenehatun Temsilciliği Başkanı Hamdi BAKIN, Eğitim Birimi Başkanı Cengiz BOZTEPE, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz KALKAN ve Nenehatun Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ULUÇ ve Yunus ÇETİNKAYA katıldılar. Burada hocamızın sohbetine iştirak ettik. Sohbet sonrasında çay ve tatlı ikramında bulunan hocamız, kurduğu dernek ve burada yaptığı çalışmalar hakkında bize bilgi verdi. Hocamıza çalışmalarında başarılar diledikten sonra önümüzdeki hafta pazartesi günü derneğimizde sohbet vermesi için davet ettik. Kendisi davetimize iştirak edeceğini söyledi. Pazartesi akşamı saat 21.00-21.30 arası hocamızın hoş sohbetinden istifade etmek için sizleri derneğimize bekleriz.