İkra Hanımlar Komisyonu Üniversiteli Gençlerle Buluştu « Haberler Hanımlar Komisyonu
İkra Hanımlar Komisyonu Üniversiteli Gençlerle Buluştu

31 Temmuz 2017
10 Ocak 2016 tarihinde İKRA Derneği olarak düzenlediğimiz kahvaltımızda üniversiteye giden genç kızlarımızla buluştuk. Kahvaltı programımızda açılış konuşmasını yapan İKRA Derneği Hanımlar Komisyonu Başkanı Sayın Şule Çelik şunlara değindi ; “Gençler bir toplumun geleceğidir. Gençlerin yetişmesi geleceğimizin daha sağlıklı olması açısından çok önemlidir. Kişilik ve değer yargılarımızın oluştuğu bebeklik ve çocukluk dönemlerimizde ilk öğretmenlerimiz olan annelerimizin birer öğretmen olarak yetişmelerinin önemi açıktır. Onun için İKRA olarak sadece mesleki anlamda bir üniversite bitirmek yerine donanımlı bir rehber olarak yetişmek için hem kitap okuyor hem de kitap okutuyoruz.Kitaplarımızın ana teması dinimiz olan islamı daha iyi öğrenebilmemiz için konu edinen kitaplardır. Birey olarak ‘iyi olmak’ güzeldir ancak tek başına yeterli değildir. İyiliğimizi paylaşarak başkalarının da iyi olması için çalışmak Müslüman sorumluluğumuz içerisindedir. Bunu gerçekleştirmek için hepinizi İKRA’ya davet ediyorum.”
Programla ilgili ve kitaplarımızla ilgili ayrıntılı bilgileri www.ikradernegi.comn sitesinden öğrenebilirsiniz.”

Başkanımızın konuşmasından sonra üniversiteye devam eden genç hanımlar önce kendilerini tanıttılar ardından dernekte yapabilecekleri işler konusunda fikirlerini ortaya koydular. Kahvaltı sonunda birim oluşturmaya karar veren genç kızlarımız en kısa zamanda toplanmak üzere karar alarak programı tertip edenlere teşekkür ettiler.