Haberler Güngören « Güncel Haberler

İKRA Derneği, Güngören Temsilciliği, Kitap Okumak, Kitap Okumanın Faydaları

Peygamberlere ve Kitaplara İman

22 Şubat 2018

19 Şubat 2018 Pazartesi sohbetimizin hocası olan Av. Emin ATALAY’ın bu akşam ki İlmihâl konusu “Peygamberlere ve Kitaplara İman" idi. Hocamızın dilinden; Hocamız sohbetine Necip Fazıl KISAKÜREK'İN manidar sözü ile başladı. "Yandı kitap dağlarım, ne garip bir hâl oldu! Sonunda bana kalan yalnız ilmihâl oldu."

DÜNYEVİLEŞME

18 Şubat 2018

Tüm kitap ve peygamberlerin bizlere “dünyevileşmemek” üzere gönderildiğini ifade eden hocamız tanım olarak “orta yolun terk edilmesi” ifadesini kullandı

Fıkhî Sorulara Cevaplar

07 Şubat 2018

Güngören temsilciliğimizde 5 Şubat 2018 Pazartesi akşamında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet EFE konuğumuz idi. Hocamız her zamanki gibi konuklarımızdan gelen soruları cevaplandırdı.