OKUR ZİYARETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR « Haberler Esenler
OKUR ZİYARETLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

02 Mayıs 2018

İKRA Derneği Esenler Şubesi Eğitim Birimi olarak Perşembe akşamı 2. sınıf kitap listemiz okurlarından Saim Karakuş abimizi ziyaret ettik.

Ziyaretimize Dernek yönetimi olarak Recep Kaya, Turgut Ünal, Zeynel Ünal ve Muhammed Vural katıldı. Saim Bey’in mesleği çaycılık. Sabah erkenden evden çıkıp geç saatlere kadar çalışan abimiz bu yoğunluğunda kitap okumaya devam ederek güzel bir örnek teşkil ediyor. Malatya’lı olan abimiz 4 çocuk sahibi. Erkek evladı Mehmet Karakuş ile de tanıştık. Mehmet 12 yaşında. İKRA derneğimizi babası ile beraber ziyaret edeceğinin sözünü almış olduk.

’Anne - baba, insanın en başta hürmet edeceği kudsi iki varlıktır. Onlara hürmette kusur eden, Hakk’a karşı gelmiş sayılır’’ kelamı kibarı var ya hani; Saim Bey tam da bu beyana lâyık bir insan. Zira, Saim abimiz 4 yıl önce çok kıymetli annesini kaybetmiş. Allah rahmet eylesin. Evde bakımı ile ilgilendiği çok değerli babası vardı. Babası Urfi bey bir asırlık ömrü ile 98 yaşında. Ayağa kalkamayan alzheimer hastası babası ile sabah akşam ilgilendiğini bizzat görmüş ve öğrenmiş olduk. Rabbim babası Urfi amcamıza şifalar, Saim Ağabeyimize de sabırlar ve kolaylıklar versin.

İkramları ve misafirperverliği için abimize teşekkür ederiz. Bir başka okur ziyaretinde görüşünceye dek sizleri Allah’a emanet ediyoruz.

Haber: Muhammed VURAL