İKRA DERNEGİ
MÜSLÜMANIZ; O HALDE HASTA ZİYARETLERİNİ UNUTMAYALIM !!! « Haberler Esenler
MÜSLÜMANIZ; O HALDE HASTA ZİYARETLERİNİ UNUTMAYALIM !!!

27 Ocak 2018

İKRA DERNEĞİ Esenler Şubemiz Eğitim biriminde görevli Naim Hakan Yorulmaz Kardeşimize 23.01.2018 Salı günü geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Elektrikçilik yapan Naim Kardeşimiz korfa patlaması sebebiyle iş kazası geçirmiş ve sağ elinde 2. derece yanık oluşmuştu.

İKRA DERNEĞİ Esenler Şubesi Ailesi olarak kendisine Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

Dernek yönetimi yönetimi olarak Emin Atalay, Muhammed Vural, Battal Yıkılmaz Turgut Ünal, Recep Kaya ve Zeynel Ünal ziyarette bir arada idik.

Bir daha böyle kazalardan Rabbimin kendisini ve bütün çalışanlarımızı koruması duamızı tekrar ederek, kardeşimize ikramları ve misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.

İnşallah kardeşimizin yakın zamanda işine ve şubemizdeki çalışmalarına başlamasını temenni ediyoruz.

Muhammed VURAL