admatic.com.tr, adm-pub-176887238492, DIRECT improvedigital.com, 912, RESELLER
CENNETTEN GELEN VAR! « Haberler Esenler
CENNETTEN GELEN VAR!

12 Ocak 2018

Şubemiz teşkilatlanma birim başkanlığını yürütmekte olan Zeynel Ünal kardeşimizin evindeydik 06.01.2018/Cumartesi günü…

Dernek arkadaşlarımızdan müsait olan kardeşlerimizin katıldığı ziyaretimizin sebebi “Cennetten gelen”e “hoş geldin” demekti.

Zeynel kardeşimizin Feyza isimli bir yavrusu dünyaya güzellik getirmesi, ailesinin gözünün nuru olması için Cennetten teşrif etti… Böyle kutlu bir misafir için de ziyaret elbette elzemdir. Biz de Esenler şube yönetimi olarak gerekeni yaptık. Ziyarette Emin Atalay, Bilal Kurhan, Recep Kaya, Battal ve Muhammed Vural hazır bulundular. Daha sonra bu gruba merkez teşkilatlanma başkanımız Salim Uzman da dahil oldular.

Gayet neşeli ve muhabbet dolu bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Feyza kızımızın annesi hanımefendinin mahareti ellerinden çıkmış ikramlarla mideleremiz de neşelendi. Hanımefendinin ellerine sağlık diyoruz. Yavrusunu da böyle mahir ve becerikli yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim.

Zeynel kardeşimin 2 erkek yavrusundan sonra 3. Ve ama ilk kızı olan Feyza abilerinin öncelikle anne ve babasına hayırlı bir evlat olmasını, ümmetin beklediği yavrulardan olmasını temenni ediyoruz.