BİZE DÜŞEN NE? « Haberler Esenler
BİZE DÜŞEN NE?

16 Ocak 2018

Esenler İKRA DERNEĞİ şubesince her Cuma akşamı saat 21.00’de düzenlenen ve artık “alışkanlık yapmış” olan makale tahlili programlarının biri daha 12.01.2018 tarihinde başarıyla icra edildi.

Programda Sabri Danacı kardeşimiz, Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’ın İran ve Türkiye benzeşmesi ve bu benzerlik sebebiyle emperyalist düzen kurucuların bu iki Müslüman ülkeyi karıştırmak için ne gibi formül ve hileler düzenledikleri yolundaki makalesini okudu.

Makale ve tahlilinden anlaşılan oydu ki, dünyaya şekil vermeye çalışan ve bunun neticesinde de insanlığın kanını emmek isteyen gavurlar, kendilerinin imkânlar dairesinde karıştırılmayarak yeni ve adil bir şekle kavuşturulmaya çalışılan bölge olan Ortadoğu’ya Türkiye ve İran’ın müdahil olmasına çok ama çok içerlemişler. Öyleyse bir takım hile ve desiseler yaparak bu muhtemel gelişmeyi önlemeliler!

Biz Müslümanlara düşen ise; gerek bu, gerekse diğer her türlü durumdan ders çıkartarak, bir ve beraber olma mecburiyetimizdir! Zira kâfirler onların gelişmelerini ve bir/lik olmalarını kesinlikle istememektedirler.

Her hafta farklı bir makalenin okunup etraflıca tahlil edildiği programlar Cuma günleri saat 21.00’de Esenler İKRA DERNEĞİ şubesinde nezih bir ortamda ve çay ile muhabbetlerin yoğun olarak servis edildiği mekânda gerçekleştiriliyor.

Halâ katılmadıysanız, 19 Ocak2018 tarihide yapılacak programa gelerek güzel bir başlangıç yapın. Zaten bir gelince bir daha vazgeçemeyeceksiniz.