TABYA SULTAN ŞEHMUZ CAMİİ « Haberler Bağcılar
TABYA SULTAN ŞEHMUZ CAMİİ

30 Ekim 2017

Soğuk bir pazar sabahında,ruhumuzu ve gönül dünyamızı ısıtmak adına Tabya Sultan Şehmuz Camii'nde bir araya geldik.Rüku ve secdelerle kul olduğumuzu hatırlayarak namazımızı eda ettik.Namaz sonrası İKRA Derneği Genel Başkanı Mehmet Çelik, Eğitim Birimi Başkanı İlhan Uluç ve Bağcılar Şube Eğitim Birimi Başkanı Recep Yüceer derneğimizi temsilen Tabya Sultan Şehmuz Camii imam-hatibi Ahmet Hocamızı  ziyaret ettik. Gönül dünyamızı ısıtan sabah namazının ardından, Ahmet Hocamızın hoş karşılaması ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. Hocamıza dernegimizin faaliyetlerinden söz ettik ve kitap okuma programımız konusunda Ahmet hocamızdan, cemaat ve gençlere ulaşma noktasında bize yardımcı olmalarını rica ettik.Ahmet hocamız, gerçekten de müslümanların kitap okuma noktasında çok eksikleri olduğunu ve bu eksikliği giderme noktasında derneğimizin önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. Daha sonra bu güzel ve sıcak sohbetimiz, derneğimizi temsilen hocamıza getirdiğimiz hediyelerimizi takdim ederek neticelendi.Bizlere göstermiş olduğu bu güzel ve sıcak misafirperverliğinden dolayı Ahmet hocamıza teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun.