YOL ARKADAŞINIZ KİTAP OLSUN
KALPLER ANCAK ALLAH'I ANARAK HUZUR BULUR « Haberler Bağcılar
KALPLER ANCAK ALLAH'I ANARAK HUZUR BULUR

15 Kasım 2017

Her salı günü olduğu gibi, bu salı da Rabbimizi anmak üzere bir araya geldik.İkra derneği Bağcılar Temsilciliğinde bu hafta değerli hocamız Salih Tanış beyi misafir ettik. Hocamız, vücudumuzda midemizin açlığı noktasında hassas olduğumuz gibi, kalbimizin açlığını da gidermemiz gerektiğini ve bunu "Kalpler ancak Allah'ı anarak huzur bulur" mealindeki ayetin ışığında yapabileceğimizi bizlere hatırlattı.Bir müslümanın,karşısındaki kim olursa olsun,Allah için hakkı,adaleti gözetmesi gerektiğini vurgulayan hocamız, sözün doğru olanını söylemek gerektiğini işaret etti.Kendi hayatından da konuyla alakalı bazı örnekler veren hocamız,güzel temennilerle sohbetini neticelendirdi.Sohbet sonrası, çay ve muhabbet eşliğinde programımız sonlandı.Sizleri de salı günleri Rabbimizin adını anmak üzere derneğimize bekleriz...