“YOL ARKADAŞIN KİTAP OLSUN” İSTİŞARE TOPLANTISI « Genel Haberler
“YOL ARKADAŞIN KİTAP OLSUN” İSTİŞARE TOPLANTISI

“YOL ARKADAŞIN KİTAP OLSUN” İSTİŞARE TOPLANTISI

Yazar: İkra Admin
13 Ekim 2019
1770

İKRA DERNEĞİ olarak maksadımız ilk emri “İKRA (OKU)” olan bir medeniyetin mensupları olarak okumak ve okutmak. Çağımız da bilgiye ulaşmak kolaylaşırken, kitap okumak zorlaşıyor. Malum sosyal medya, tv ve elden düşmeyen akıllı telefonlar…

Böyle bir ortamda, kitap okumayı nasıl sevebiliriz/sevdirebiliriz; hangi yöntemlerle insanlarımızı kitapla/rla buluşturabiliriz… şeklinde istişare amaçlı yaptığımız toplantımızı 12 Ekim Cumartesi akşamı Esenler temsilciliğimizde icra ettik.

Esenler, Tuna, Bağcılar, Göztepe, Güngören ve Başakşehir temsilciliklerimizde sohbet veren hocalarımızın çoğunun katıldığı, bir kısmının da önemli mazeretlerinden dolayı katılamadığı ve merkez yönetim kurulumuzun tam kadro katıldığı toplantımızda verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Akşam yemeği ile başlayan programımız, Başakşehir Temsilciliğimiz Başkanı Vahdet TURHAN hocamızın Kur’ân tilâveti ile devam etti. Moderatörlüğünü Genel Başkanımız Mehmet ÇELİK’in yaptığı programda kurucu Başkanımız Emin ATALAY’da derneğin tarihçesini kısaca takdim etti.

Program sonrası hocalarımıza çam sakızı misali “Yol Arkadaşın Kitap Olsun” yazılı bez çanta ve İKRA logolu çanta hediyelerinde bulunuldu.

Başta toplantımıza iştirak eden Doç. Dr. Ahmet EFE’ye, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet YAPICI’ya, Üçyüzlü Çeşme Cami İmam Hatibi Kürşat GÖKGÖZ’e, Bağcılar Vaizlerinden ve Asımın Nesli Vakfı’ndan Kamil ABDULLAHOĞLU’na, Veli YALÇIN, İsa HEMİŞ, Emin Yavuz YİĞİT, Kerem BARIŞ ve Cavit ÇAKIR hocalarımıza; programın organizesinde emeği geçen, başta Teşkilat  Birimi Başkanımız Hamdi BAKIN kardeşimiz şahsında tüm teşkilat birimi üyelerimize can-ı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.