HÜSEYİN EMEK CAMİİ ZİYARET « Haberler Güngören
HÜSEYİN EMEK CAMİİ ZİYARET

HÜSEYİN EMEK CAMİİ ZİYARET

24 Ekim 2017
2651

 
  "BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHÎM"
       ALLAH'ın adıyla başladık güne. Sabahın nurunda kalkıp, günün başlangıcı sabah namazı için camiye gittik. Namaz sonrası Güngören müftümüz sn. YUNUS BICAKÇI hocamızın gönüllere huzur veren ve aynı zamanda bizleri uyandırıp bilgiye, ilme sevk eden  sohbetini dinledik. Hocamız sohbetinde, ilmihal'in önemine değinirken, ilmihal okumayan müslümanın kalmaması gerektiğini, herkesin baş ucu kitabı olması gerektiğini vurguladı. 
Bu güzel sohbet sonrası camii görevlileri tarafından her pazar sabah namazından sonra ikram edilen çorbadan nasiplendik.

 
      Daha sonra, müftümüz YUNUS hoca, camii imam hatibimiz KAHRAMAN hocamız, müezzin hocamız ve İKRA DERNEĞİ genel başkanımız MEHMET ÇELİK, merkez eğitim birimi başkanımız İLHAN ULUÇ, Güngören şube başkanımız ERDOĞAN AYDIN, Güngören şubede görevli METİN KUL, AHMET DURAK, ABDULLAH EROĞLU ve UĞUR SEKBAN'ın katılımıyla masa başında hasbihalimiz koyulaştı. 
Karşılıklı olarak ümmet için daha iyi neler yapa biliriz düşüncesini paylaştık, İKRA derneği olarak hazırlamış olduğumuz kitap listelerimizi, dergimizi ve broşürlerimizi hocalarımıza sunarak, gayemizin Allah rızası için, Allah yolunda, Peygamber'in (S.A.V) izinde insanları bilinçlendirmek maksadı ile  onlara kitap okutmak olduğunu belirttik. Camii cemaatinden, mahalleden, dostlarımızdan veya tüm çevremizden kitap okumak isteyen herkez için hizmete açık olduğumuzu belirterek ziyaretimizi nihayete erdirdik. 
    Ayrıca, İKRA derneği GÜNGÖREN şubesinde her pazartesi 21:00 ile 21:30 arası devam eden ilim sohbetlerimizi hatırlatıp hepinizi Allah'a emanet ediyoruz.