Esenler Nenehatun Camii Ziyareti « Haberler Nenehatun
Esenler Nenehatun Camii Ziyareti

25 Ekim 2017

22.10. 2017 pazar sabahı İKRA Derneği olarak (Camileri ziyaret ve imamlarla istişare programı) çerçevesinde Esenler Nenehatun Camii ni ziyaret ettik. Ziyaretimizde İkra Derneği Genel Başkanı Mehmet ÇELİK, İkra Genel Merkez Eğitim Başkanı İlhan ULUÇ, İkra Nenehatun Şube Başkanı Hamdi BAKIN ve Nenehatun Eğitim sorumlusu Cengiz BOZTEPE katıldı. Sabah namazından sonra Nenehatun camii imamı Zeki ÖNER ve  Müezzini Selim BATUR hocalarımızla tanıştık. Tanışma faslından sonra Genel Başkanımız Mehmet ÇELİK derneğimizin faaliyetlerini anlattılar sonrasında da beraber nasıl çalışmalar yapabiliriz ümmete nasıl faydamız dokunur diye istişare yaptık. Rabbimiz bu ziyaretlerin ve istişarelerin neticesini hayr eylesin Ümmete faydalı işler ile neticelendirsin.