DÜNYA HAYATI BİR OYUNDAN İBARETTİR. « Haberler Başakşehir
DÜNYA HAYATI BİR OYUNDAN İBARETTİR.

13 Ocak 2018

İKRA DERNEĞİ Başakşehir Temsilciliğinde her Perşembe günü saat 21.00- 21.30 arasında gerçekleştirilen haftalık sohbetlerimiz devam ediyor. Bu haftaki sohbetin hatibi Osman Başak hocamızdı. Hocamız Özetle, dünya hayatının oyun ve oyalanmadan ibaret olduğunu, günümüz müslümanlarının vefa, itibar, güvenilirlik,samimiyet konusunda zayıf olduğunu ve bunları düzeltebilmemiz için daha çok okumamız, daha çok gayret etmemiz gerektiği konusunda bizlere öğüt verdi. Sohbetimizin ardından geçen hafta Ahmet Yapıcı hocamızın babası için okunan hatmi şerifin duası, Osman Başak hocamız tarafından yapıldı. Duanın ardından misafirlerimize ikramda bulunuldu. Gelecek hafta yine Perşembe günü saat 21.00-21.30 arasında gerçekleştirilecek olan ve farklı bir hatibin, farklı bir konuyla katılım sağlayacağı sohbet programı için sizi de İKRA DERNEĞİ BAŞAKŞEHİR TEMSİLCİLİĞİ’ne bekliyoruz.