BAKALIM ÖĞRENDİK Mİ? « Genel Haberler
BAKALIM ÖĞRENDİK Mİ?

BAKALIM ÖĞRENDİK Mİ?

Yazar: İkra Admin
10 Mart 2020
948

Bakalım Öğrendik mi?

            İKRA Derneği Esenyurt temsilciliğimizde her pazartesi akşamı yapılan sohbet programımızda bu sefer farklı bir aktivite gerçekleştirildi. İKRA Dergimizin “Âdab-ı Muâşeret” konulu 51. Sayısının içeriğiyle sınırlı olarak 10 soruluk bir bilgi yarışması yapıldı. Önceden duyurulan ve pazartesi sohbetine katılan dostlarımızın iştirak ettiği yarışmanın sorunları, pazartesi sohbetlerini yapan Bekir YILDIRIM hocamız tarafından hazırlandı. Yarışmanın ödülü ise “kol saati” olarak belirlendi.

            Küçük ve sınırlı da olsa, yarışma yine de heyecanlı, çekişmeli ve eğlenceli geçti. 10 sorunun sonunda birinciliği bir doğru cevap fazlasıyla Zeynel TOĞ kazandı ve yarışmanın ödülü olan kol saati kendisine takdim edildi. Elbette yarışma da, kol saati de bahane; asıl amaç Dergimizin daha dikkatli okunması, içindeki bilgilerin hazmedilerek öğrenilmesi ve okumaya teşvik etmek.

            Soruları hazırlayan Bekir YILDIRIM Hocamıza emeklerinden dolayı, bütün yarışmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve yarışmanın birincisi Zeynel TOĞ kardeşimizi de başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

             Pazartesi sohbetlerimiz her hafta saat 21:00’de devam etmektedir.

Tüm dostlarımızı bekleriz.