Yeni ve Yedinci Temsilciliğimiz Bağcılar Göztepe Temsilciliğimiz « Genel Haberler
Yeni ve Yedinci Temsilciliğimiz Bağcılar Göztepe Temsilciliğimiz

23 Ekim 2018

Derneğimizin yeni ve yedinci temsilciliği Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde hizmete açıldı.

Kitap okuma gayesi ile çıktığımız bu yolda bir halka daha olan Göztepe Temsilciliğimizde kitap okumanın yanı sıra Kur'an-ı Kerim ve dini seminerlerde verilmektedir.

21 Ekim 2018 de Bağcılar Belediye Başkanımız Sn. Lokman Çağırıcı, Esenler Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Osman GÖKÇEBAŞ, İKRA Derneği Genel Başkanımız Sn. Mehmet ÇELİK, derneğimizin yönetim kurulu üyeleri, okurlarımız ve mahalle sakinlerimizin katılımı ile açılışımız gerçekleştirildi.

Açılış törenimize katılan Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Osman GÖKÇEBAŞ İKRA Derneği ile üniversite yıllarında tanıştığını ve hala bir gönüllüsü olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek STK larin önemine vurgu yaptı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmada, "İKRA Derneği gibi STK'lara belediye olarak her zaman yardımcı olduklarını , sadece bu mekanlarda değil belediyemizin bilgi evleri, kültür merkezlerinin de STK'larımızın hizmetinde olduğunu ifade etti."

Programımız konuşmaların ardından temsilciliğimizin açılışında emeği geçen gönüldaşlarımıza ödül verilerek ve katılan misafirlerimize ikramda bulunularak sona erdi. Sohbetlerimiz Pazartesi akşamları saat 21.00-21.30 arasında yapılmaktadır.