İLHAN’IMIZA ŞİFALAR DİLİYORUZ « Genel Haberler

10 Ekim 2017
2047

İLHAN’IMIZA ŞİFALAR DİLİYORUZ

Derneğimizin kurucu üyelerinden ve halen eğitim birimi sorumluluğunu yürüten İlhan Uluç kardeşimiz ameliyat oldu.

İlhan Uluç, bir süredir muzdarip olduğu sol elindeki rahatsızlık sebebiyle Bağcılar Araştırma ve Eğitim Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü’nde 09.10.2017 Pazartesi günü başarılı bir ameliyat geçirdi.

İlhan Bey kardeşimizin sol elindeki sıkıntının izalesi amacıyla, sol ayağından parça alınarak ve ameliyatla sol eline eklendi.

Ameliyat olduğu gün akşamı hastanede ziyaretinde bulunduğumuz İlhan Bey kardeşimizin sağlıklı ve neşeli hali bizleri de mutlu etti.

Derneğimizin bel kemiği; nüktedan, hazır cevap ve hoş sohbetiyle gönüllerimizde taht kuran kardeşimize doktorlar 20 gün kadar yatak istirahati verdiler.

İlhan Bey kardeşimizin bu geçireceği 20 günlük istirahati müteakip, sağlık ve bilgi donanımıyla tekrar aramıza kavuşacağı günü bekliyoruz.