İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU Çadırımızı Ziyarette Bulundular. « Genel Haberler
İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU Çadırımızı Ziyarette Bulundular.

14 Mayıs 2019

İKRA Derneği olarak insanlara kitap ulaştırmak için Ramazan ayını değerlendirelim diye düşündük ve bu niyetle Bağcılar Belediyesi’nin Bağcılar Meydan’da organize ettiği Ramazan Etkinlikleri alanında 6 numaralı çadırda yerimizi aldık. Ramazanın her günü iftardan sonra bulunduğumuz çadırda, gelen misafirlerimize derneğimizi, kitap okuma programımızı anlatıyoruz, kitap okumak isteyen misafirlerimizi kitap okuma programımıza dâhil ediyoruz. Ayrıca çadırımızda bizi ziyaret eden küçük misafirlerimize balon, ailelerine ise 49. sayısına ulaşan dergilerimizi hediye ediyoruz.

Bu etkinliklerin 7. Gününde 12 Mayıs Pazar gecesi çadırımızı İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU ziyarette bulundular. Kendilerine derneğimiz hakkında kısaca bilgi verdikten sonra Dergimizi ve listemizin ilk kitabı olan “Niçin Yaratıldın?” kitabımızı hediye ettik. Ramazan ayı boyunca açık olan çadırımıza sıcak bir çay muhabbetine sizleri de bekliyoruz.