EĞİTİM BİRİMİ GENEL TOPLANTISI « Genel Haberler
EĞİTİM BİRİMİ GENEL TOPLANTISI

28 Kasım 2019

EĞİTİM BİRİMİ GENEL TOPLANTISI

Eğitim birimi Genel toplantısı İKRA Derneği Eğitim birimi Başkanı İhsan KARADAŞ'ın başkanlığında Bağcılar'da yapıldı. Toplantımıza Genel Başkanımız Sn.Mehmet ÇELİK'te katıldı.
Eğitim biriminin genel problemlerinin konuşulduğu toplantıda yeni dönemle ilgili kararlara imza atıldı. İKRA Derneği'nin potansiyelinin daha da artırılması hususunda öneriler ve değerlendirmelerde bulunduk. Yeni dönemde İKRA Derneği vizyonunun etkin ve kararlı bir biçimde ele alınması için çalışmaların artırılması kararı alındı. Yeni kitap listelerimiz üzerinde Şubelerimizin Eğitim Birimi Başkanları görüşlerini ifade etti. Yeni projeler ile yeni dönemde daha güçlü bir şekilde çalışmak için karar alındı. Toplantımıza Esenler,Bağcılar,Göztepe,Başakşehir ve Tuna şubelerimizin Eğitim Birimi Başkanları tam kadro ile katıldı.